Київ увійшов до десятки міст із найкрасивішими краєвидами. Рейтинг складали читачі видання ?The Guardian. Столиця України опинилась поряд із Нью-Йорком, Вероною, Більбао та Кейптауном та іншими найгарнішими містами світу.

“Церква святого Андрія, пофарбована в пастельні кольори, знаходиться на вершині крутого пагорбу, у центрі історичного району Києва Подолу, і є прикладом прекрасної архітектури бароко. Проте дійсно відрізняє це місце від багатьох інших оглядовий майданчик, куди можна зайти всього за 60 пенсів, і побачити фантастичну панораму міста на всі 360 градусів. Ви можете спершу розглядати старі будинки, бані церков, мощений Андріївський узвіз, а потім повернути обличчя в бік річки та нового міста”, – пише читачка видання Шарлотта.

1 2 e1558263412855

Очолює рейтинг індійське місто Джайпур. Читачі відзначили старий форт Nahargarh, що нависає над “рожевим містом”. Неймовірний вид на все місто відкривається, якщо піднятись на оглядовий майданчик форту. Туристам радять взяти пиво у тамтешньому ресторані Падао та подивитись, як будівлі Джайпуру стають рожевими під час заходу сонця.

2 1 e1558263598935

Історичну частину Гавани можна побачити, піднявшись на найвищу будівлю – Edificio G?mez Vila. За 2 песо можна вийти а терасу та побачити все місто на 360 градусів.

3 1 e1558263829408

Історичне серце Верони відкривається, якщо піднятись до замку San Pietro. Тераси передньої частини замку відкривають вид на середньовічне місто – вежі, палаци, занурені в петлю річки Адидже. Романтики відзначать садові тераси, на яких можна насолодитись вечерею під час заходу сонця.

4 1 e1558263909404

Читайте також  Найнеймовірніші аеропорти світу!

Магічним видовищем, за словами читачів The Guardian, є норвезьке місто Берген вночі. Найкращі види відкриваються на верхній станції фунікулера Флойбанен. Вогні міста, кораблі навколо гавані виблискують, місто стає ніби прозорим, особливо в холодну та ясну пору року.

bergen e1558263987458

У списку міст з найгарнішими краєвидами опинився також Кейптаун у Південній Африці. Найчастіше туристи відзначають види з вершини Столової гори. Але мало хто знає, що ще гарніше споглядати місто зі скелі Лайонс-Хед. Ця задача для тих, хто любить екстрім, адже підійматись на гору доведеться близько двох годин. Проте емоції, які ви отримуєте після підйому, варті зусиль.

CapeTown e1558264113747

В іспанському Більбао радять покататись фунікулером Mount Artxanda. Це займає всього 3,5 хвилини, проте незліченні мости, стадіон Сан-Мамес, музеї, будинки, які ви побачите завдяки такій поїздці подарують купу приємних емоцій.

bilbao e1558264190311

Неймовірний вид на чилійське місто Вальпасаріо відкривається з готелю Fauna. Це сучасний готель, який знаходиться на схилах поблизу найвизначніших місць Вальпо. З нього відкривається чудовий вид на 42 пагорби міста, бухту.

valpo e1558264360620

У Нью-Йорку відзначили терасу в Галереї Американського Мистецтва у районі Meatpacking. А у В’єтнамі радять обов’язково відвідати “скляне небо” хмарочосу Lotte Cente міста Ханой.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

airBaltic літатиме із прикордонного польського міста Жешув (Ряшів) з 28 жовтня

Латвійська авіакомпанія airBaltic анонсувала 16 нових маршрутів, один з яких буде дуже цік…