Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air схопила багато хейту від українців та зазнала значних репутаційних втрат із за рішення відновити рейси дочірньої авіакомпанії Wizz Air Abu Dhabi з ОАЕ до країни-терориста рф. Тепер лоукостер намагається відбілитися, але знову робить це недолуго.

Нагадаємо, що на початку серпня в системі бронювання авіакомпанії з’явилися квитки на рейси з Абу-Дабі в москву починаючи з жовтня 2022 та в краснодар з березня 2023. Це спричинило неймовірну хвилю критики, особливо в соцмережах.

Угорці вирішили “загасити пожежу” 100 000 безкоштовними квитками для громадян України по Європі, однак зробили це наспіх, криво та косо – бо спочатку квитки були доступні тільки на рейси до Великобританії. Згодом з’явилися квитки і на рейси по Європі, але ми все прекрасно зрозуміли.

А вчора у Wizz повідомили про відкладення рейсів в москву до подальшого повідомлення, водночас про краснодар промовчали. У своїй заяві авіакомпанія не згадала про шквал негативу в соціальних мережах, який зокрема закликав до бойкоту рейсів авіакомпанії, але згадала про «обмеження в ланцюжку постачання галузі».

Водночас у Twitter угорський лоукостер відповів на критику, заявивши, що на згаданій лінії оперує дочірня авіакомпанія з ОАЕ, яка працює відповідно до правил цієї країни. А Об’єднані Арабські Емірати не вводили ніяких санкції проти росії.

Автор фото – Юра Танчин

Підтримати проект

Будьте в курсі наших новин:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило …