Новини

Air Moldova повідомила про відновлення польотів до Москви

❗ Влада Молдови заборонила Air Moldova та іншим авіакомпаніям відновлювати польоти до Росії “з метою забезпечення авіаційної безпеки”, – віце-прем’єр країни Андрей Спину.

Спікер парламенту Молдови Ігор Гросу повідомив, що “компанія, якою досі володіють кілька злочинців, маніпулює та дезінформує, щоб спровокувати неприємності та дестабілізувати ситуацію в країні. Для подібних новин немає жодних підстав”.

Молдавська національна авіакомпанія Air Moldova офіційно повідомила про відновлення польотів з Кишиніва до Москви з 1 жовтня 2022 року. Рейси планують виконувати 5 разів на тиждень в аеропорт Домодєдово.

В авіакомпанії повідомляють, що рішення про відновлення польотів до країни-терориста пов’язано з численними зверненнями молдавських громадян. І взагалі, відновлення авіасполучення з РФ – це відповідь на вимоги молдаван.

“Ухвалене рішення є результатом численних звернень громадян Республіки Молдова, які бажають повернутися додому або возз’єднатися з сім’ями. Також рішення про відновлення польотів пов’язане з вимогами пасажирів використовувати квитки, придбані в період пандемії та після закриття повітряного простору в лютому. Ці обставини спричинили труднощі, з якими щодня стикаються сотні наших співгромадян: необхідність повторної купівлі квитків за завищеними цінами, триваліший час витрачений у дорозі, тривалі та стомлюючі польоти з пересадкою. Особливо важкими є поїздки у разі невідкладної медичної допомоги.”, – йдеться в повідомлені Air Moldova.

Таким чином, Air Moldova наступає на ті же граблі, що й Wizz Air і приєднується до клубу свинособачих авіакомпаній типу Air Serbia та купки азійських авіаперевізників. Нагадаємо, що до війни авіакомпанія літала до Києва та Одеси.

Підтримати проект

Будьте в курсі наших новин:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

5 днів тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Відень!

Укрзалізниця розпочала онлайн-продаж квитків на потяги, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:…

1 тиждень тому

RegioJet: новий рейс із України до Праги з 27 березня! Квитки від €18.9!

Чеська транспортна компанія RegioJet відкрила продаж квитків на нове залізничне сполучення з України до Чехії…

2 тижні тому

FlixBus відкрив новий автобусний маршрут з Києва – до Дрездена, Франкфурта та аеропорту Штутгарта

FlixBus анонсував нову автобусну лінію зі столиці України до аеропорту Штутгарта у південно-західній частині Німеччині.…

2 тижні тому

УЗ тестує сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення!

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Тепер для користувачів,…

2 тижні тому

УЗ відкриває онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини!

Укрзалізниця повідомила про відкриття онлайн-продажу квитків на потяги з міст України до Австрії та Угорщини…

2 тижні тому