Інше

Гарячі тури на Балі

Якщо Вам набридла міська метушня, Ви сповнені бажанням відновити душевну рівновагу та віднайти внутрішній спокій, то необхідно залишите все і полетіти на острів Балі. Саме тут Ви зможете повністю зануритися в атмосферу спокою, умиротворення, перезапустити Вашу нервову систему, познайомитися з новою культурою, традиціями та насолодитися місцевою кухнею.
Гарячі тури на Балі – це тури на найближчі дні, які туроператор не зміг продати заздалегідь. Найчастіше знижують ціни на авіаквитки. Адже проживання на самому острові може обійтися дуже дешево.

Гарячі тури на Балі користуються великим попитом серед туристів у будь-яку пору року. Адже це чудова можливість відвідати дорогий курорт за досить низькими цінами. Розраховувати на гарячі тури у високий сезон не варто (високий сезон триває з середини грудня до кінця січня та з червня до серпня), так як у цей період ціни стають утричі вищі через величезний потік туристів.
Гарячі тури на Балі найкраще купувати у міжсезоння, або у сезон дощів. Сезон дощів на острові Балі триває з листопада й аж до березня. Однак з цього періоду варто виключити новорічні свята, які входять у високий сезон і тривають з середини грудня до кінця січня.
Не варто засмучуватися через сезон дощів на цьому курорті, бо дощі тут короткочасні та йдуть переважно вночі. Тож на ранок Ви не побачите й сліду від дощу.

Якщо Ви хочете поніжитися на сонці й активно провести час, радимо обрати комбінований тур. Наприклад, поєднати перебування в місті Убуд з пляжними курортами: Нуса Дуа, Семіньяк, Кута, Чангу тощо.
Для тих, хто любить та вміє серфити, варто побувати у м. Чангу та на півострові Букіт. Чангу та його околиці (Петитенген, Умалас, Кребокан) зачарує Вас пляжами з чорним вулканічним піском, серф-спотами для серферів середнього рівня, будинками з рисовими терасами за вікном.

Рисові тераси на Балі

Саме на пляжі (Padang-Padang, Uluwatu, Dreamland, Bingin, Green Bowl, Balangan) півострова Букіт приїжджають досвідчені серфери за неймовірними емоціями від заняття серфінгом. Особливість півострова Букіт – відстань між пляжами 15 хвилин на скутері. Тож Ви зможете кожного дня насолоджуватись лазурним океаном, білосніжним піском та мальовничими заходами сонця.
Якщо плануєте відпочити на Балі разом з дітьми, радимо обирати з-поміж таких курортів Балі: Санур, Нуса Дуа, Джимбаран. Саме тут Ви зможете знайти спокійні пляжі.

Якщо Ви надаєте перевагу атмосферним кафе, фешенебельним ресторанам, будьте готові, що на острові Балі Вас знайде дух Eat. Pay. Leave (дотепна назва придумана місцевими жителям острова) замість того самого духу Eat.Pray.Love.

Якщо Ви все ж таки хочете поїхати влітку (а це час високого сезону), то варто звернути увагу на раннє бронювання. Завдяки ранньому бронюванню можна придбати тури за значно нижчими цінами, аніж у високий сезон.

Острів Балі має бути у Вашому списку «must see», бо це справжнє «місце сили».
З гарячими турами на Балі ви зможете за посиланням https://aventour.ua/indoneziya/
Ознайомившись зі списком, Ви зможете розпланувати Ваш відпочинок та витрати.
Знайдіть свій тур за посиланням: https://aventour.ua/goryashie_tury/
Подорожуй разом з мережею туристичних агенцій АВЕНТУР.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Роман Б.

Коротка інформація

Останні записи

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

5 днів тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Відень!

Укрзалізниця розпочала онлайн-продаж квитків на потяги, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:…

1 тиждень тому

RegioJet: новий рейс із України до Праги з 27 березня! Квитки від €18.9!

Чеська транспортна компанія RegioJet відкрила продаж квитків на нове залізничне сполучення з України до Чехії…

2 тижні тому

FlixBus відкрив новий автобусний маршрут з Києва – до Дрездена, Франкфурта та аеропорту Штутгарта

FlixBus анонсував нову автобусну лінію зі столиці України до аеропорту Штутгарта у південно-західній частині Німеччині.…

2 тижні тому

УЗ тестує сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення!

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Тепер для користувачів,…

2 тижні тому

УЗ відкриває онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини!

Укрзалізниця повідомила про відкриття онлайн-продажу квитків на потяги з міст України до Австрії та Угорщини…

2 тижні тому