Готелі

Знижка від 50% до 99% при бронюванні житла на Booking.com для українців!

Відомий сервіс для пошуку житла Booking.com з метою допомоги біженцям з України пропонує тимчасове місце проживання для тих, хто його потребує.

Знижка на бронювання становить від 50% та досягає 99%, і відповідно проживання може бути безкоштовним. Знижка надається тільки для готелів з спеціальною позначкою, для пошуку найдешевших варіантів користуйтесь фільтром по найнижчій ціні.

Наразі акцію підтримують наступні країни – Румунія, Молдова, Польща, Італія, Угорщина, Австрія, Німеччина, Чехія та Словаччина. Але цей перелік може розширитись. Якщо ви володієте готелем чи житлом закордоном ви можете долучитись до цієї акції та надати знижку на проживання для біженців. Детальна інструкція тут.

Шукаємо житло тут

Умови акції:

  • забронювати помешкання та заселитися потрібно до 30 червня 2022 року
  • бронювання можна здійснити за 0–3 дні до дати заїзду
  • знижка надається лише для бронювання тих об’єктів, які беруть участь в акції. Такі об’єкти відзначені значком “Тариф для українських біженців” (Ukraine Refugee Rate) в результатах пошуку і на сторінці вибору номері
  • бронювання має бути зроблене мінімум за 3 доби до фактичного заїзду в житло
  • знижка застосовується тільки до вартості номера (без урахування додаткових зборів і податків) і не підсумовується з будь-якими іншими знижками. Кількість номерів за тарифом обмежена.
  • при заселенні можуть попросити показати документи, що засвідчують українське громадянство

Приклад бронювання безкоштовного житла в Румунії для громадян України:

для пошуку найдешевших варіантів використовуйте фільтр Ціна

Тариф для біженців з України: питання та відповіді

Які спеціальні тарифи пропонуються біженцям з України?

Ми домовилися з нашими партнерами про надання біженцям з України можливості безкоштовного проживання та проживання за тарифами зі значними знижками – від 50% до 100% (без урахування податків і зборів). Через технічні обмеження безкоштовні варіанти на нашому сайті відображатимуть кінцеву ціну 0,01 євро (без урахування податків та зборів). Зауважте, що ми й наші партнери з розміщення не маємо наміру стягувати з вас цю суму. Проте в деяких випадках, можливо, вам доведеться сплатити збори, які не залежать від нас, як-от міський податок і туристичний збір.

У деяких помешканнях для завершення бронювання може знадобитися кредитна картка. Будьте певні, що в разі скасування бронювання його вартість буде повернено в повному обсязі. Наша мета – запропонувати якомога більший вибір помешкань. Ми також працюємо над тим, щоб додати більше варіантів розміщення з прийнятнішими умовами, які можна забронювати без кредитної картки.

Хто може скористатися акційними тарифами?

Тарифами для біженців з України можуть скористатися лише люди, які полишили Україну. Під час реєстрації заїзду вас можуть попросити пред’явити посвідчення особи. Перевірка здійснюється лише задля того, щоб адміністрація помешкання могла пересвідчитися, що вони допомагають тим, хто цього дійсно потребує. Ви можете надати такі документи: паспорт, ID-картку або будь-який інший документ, що підтверджує ваше проживання в Україні.

Коли і де діють спеціальні тарифи?

Ці тарифи доступні в помешканнях, які долучились до цієї ініціативи. Вони розташовані в Словаччині, Угорщині, Румунії, Польщі, Молдові, Чехії, Італії, Німеччині, Нідерландах та Австрії. Бронювання можна здійснити за 0–3 дні до дати заїзду.

Якщо у вас є запитання щодо вашого бронювання, зверніться до Служби підтримки (посилання нижче), і вони нададуть вам необхідну допомогу.

Чи отримує Booking.com вигоду від цих бронювань?

Booking.com не стягує жодних комісій за тарифами для біженців з України.

Підтримати проект

Будьте в курсі усіх новин:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

4 дні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Відень!

Укрзалізниця розпочала онлайн-продаж квитків на потяги, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:…

1 тиждень тому

RegioJet: новий рейс із України до Праги з 27 березня! Квитки від €18.9!

Чеська транспортна компанія RegioJet відкрила продаж квитків на нове залізничне сполучення з України до Чехії…

2 тижні тому

FlixBus відкрив новий автобусний маршрут з Києва – до Дрездена, Франкфурта та аеропорту Штутгарта

FlixBus анонсував нову автобусну лінію зі столиці України до аеропорту Штутгарта у південно-західній частині Німеччині.…

2 тижні тому

УЗ тестує сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення!

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Тепер для користувачів,…

2 тижні тому

УЗ відкриває онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини!

Укрзалізниця повідомила про відкриття онлайн-продажу квитків на потяги з міст України до Австрії та Угорщини…

2 тижні тому