Новини

Польща, Данія, Швеція, Латвія та Норвегія скасували усі COVID-19 обмеження на в’їзд

Відразу декілька європейських країн зняли усі COVID-19 обмеження на в’їзд для іноземних громадян у вигляді тестів, сертифікатів про вакцинацію, тощо. Так, усі обмеження зняли Польща, Данія, Швеція, Латвія та Норвегія.

Такі рішення у зв’язку із високим охопленням вакцинацією у світі в поєднанні з меншим ризиком серйозних захворювань, пов’язаних з домінуючим на даний момент варіантом вірусу, омікроном.

💡 Нагадаємо, що на період воєнного стану заборонено виїзд чоловіків 18-60 років за межі нашої держави. Підписуйтесь на наш новинний канал Україна: оперативно про війну України з рф.


Польща

З 28 березня 2022 року відповідно до положень Постанови Ради Міністрів Польщі від 25 березня 2022 року про встановлення деяких обмежень, розпоряджень та заборон у зв’язку з епідемією (Законодавство, ст. 673) усі обмеження на проїзд Республіка Польща, а це означає, що більше немає зобов’язань: показувати сертифікати про щеплення при перетині кордону, проводити тести на SARS-CoV-2 та проходити вхідний карантин.

Данія

З 29 березня Уряд Данії зняв усі обмеження на в’їзд до країни, пов’язаних із COVID-19.

Швеція

З 1 квітня скасовано усі ковідні обмеження на в’їзд до Швеції. Це означає, що вимога пред’являти сертифікати вакцинації та тестування під час в’їзду в Швецію скасована.

Латвія

Починаючи з 1 квітня 2022 року мандрівникам, які в’їжджають до Латвії, більше не потрібно пред’являти довідку про вакцинацію чи одужання або докази негативного результату тесту на COVID-19.

Водночас в’їзд до Латвії з країн дуже високого ризику заборонений. Наразі Латвія не віднесла жодної країни до цієї категорії. Слідкуйте за оновленнями на веб-сайті Центру контролю та профілактики захворювань за адресою.

Норвегія

Усі ковідні обмеження на в’їзд скасовані! Більше немає особливих вимог для в’їзду в Норвегію через ситуацію з коронавірусом. Зараз діють ті ж правила, що й до пандемії коронавірусу. Зверніть увагу, що для Шпіцбергена існують інші правила.


Зверніть увагу:

Підтримати проект

Будьте в курсі усіх новин:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

3 дні тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

3 дні тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

1 тиждень тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

2 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

2 тижні тому

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

4 тижні тому