Новини

Qatar Airways повертається 18 грудня з трьома рейсами із Києва!

Авіакомпанія Qatar Airways офіційно повідомила про відновлення рейсів із Києва з 18 грудня 2020 року!

Рейси виконуватимуться три рази на тиждень – щосереди, щоп’ятниці та щосуботи. З 4 січня буде додано ще один щотижневий рейс по понеділках.

Польоти виконуватимуться на літаках Airbus A320 в двох класах обслуговування: 132 місця в Економ-класі та 12 місць в Бізнес-Класі. Нагадаємо, що до цього авіакомпанія літала в Україну на широкофюзеляжних літаках Airbus A330 та A350, а також планувала літати на Boeing 787 Dreamliner.

«Ми раді відновити польоти до Києва та запропонувати пасажирам з України нові можливості подорожей. Завдяки нашому сучасному авіапарку, який складається з різних модифікацій літаків, ми можемо відновити виконання рейсів до Києва на повітряних суднах затребуваної ринком пасажиромісткості, що дозволить нам швидко реагувати на попит пасажирів і за потреби збільшувати частоти, пропонуючи нашим пасажирам гнучкість при плануванні подорожей, коли вони будуть готові вирішити в мандрівку”, – повідомила комерційний директор Qatar Airways Group в Україні Галина Дурмуш.

Квитки Qatar Airways бронюємо на офіційному сайті авіакомпанії або у мобільному додатку. Проте, найдешевші квитки можна знайти на пошукових агрегаторах типу Skyscanner та avia.lowcost.ua.

Нагадаємо, що на минулому тижні Україна ратифікувала протокол про відкрите небо з Катаром!

Підтримати проект

Qatar Airways –  п’ятизіркова авіакомпанія яка була заснована у 1993 році і наразі базується в місті Доха. Авіакомпанія входить до альянсу oneworld Alliance. Qatar Airways є власником одного з наймолодших авіапарків у світі: середній вік літаків компанії становить приблизно п’ять років. Загалом повітряний флот катарського авіаперевізника складається з 215 літаків різних модифікацій. До коронавірусної кризи авіакомпанія виконувала щоденні рейси із Києва в Доху, звідки сучасні літаки доправляли громадян України в найвідаленіші куточки Азії, Африки, Близького Сходу, а також Океанії!

Автор фото – Qatar Airways

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

4 дні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Відень!

Укрзалізниця розпочала онлайн-продаж квитків на потяги, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:…

1 тиждень тому

RegioJet: новий рейс із України до Праги з 27 березня! Квитки від €18.9!

Чеська транспортна компанія RegioJet відкрила продаж квитків на нове залізничне сполучення з України до Чехії…

2 тижні тому

FlixBus відкрив новий автобусний маршрут з Києва – до Дрездена, Франкфурта та аеропорту Штутгарта

FlixBus анонсував нову автобусну лінію зі столиці України до аеропорту Штутгарта у південно-західній частині Німеччині.…

2 тижні тому

УЗ тестує сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення!

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Тепер для користувачів,…

2 тижні тому

УЗ відкриває онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини!

Укрзалізниця повідомила про відкриття онлайн-продажу квитків на потяги з міст України до Австрії та Угорщини…

2 тижні тому