Інше

Українські мобільні оператори продовжили акції по пільговому роумінгу на 2023 рік

Українські мобільні оператори Київстар, Vodafone Ukraine та lifecell продовжили дію акцій по пільговому/безкоштовному роумінгу для українських громадян на 2023 рік.

Нагадаємо, що пільгові програми роумінгу закордоном для абонентів українських мобільних операторів були запроваджені весною та літом цього року, а вже у вересні глава Єврокомісії Урсула Фон дер Ляєн повідомила про поступове приєднання України до зони роумінгу ЄС.

Напередодні Нового року українські оператори мобільного зв’язку пролонгували дію акцій по пільговому роумінгу на 2023 рік.


Київстар

Спеціальні умови акції “Роумінг як вдома” роумінгу діятимуть в 2023 році! Акція передбачає можливість платити за тариф як в Україні і користуватись своїм же обсягом хвилин і SMS, а для інтернету нараховується окремий пакет мегабайтів у роумінгу.

Акція діє в 27 країнах, серед яких: Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва, Чехія, Франція, Болгарія, Іспанія, Естонія, Латвія, Австрія, Нідерланди, Бельгія, Хорватія, Данія, Фінляндія, Греція, Ірландія, Люксембург, Словенія, Швеція, Португалія, Велика Британія.

Важливо: більше не діє у Єгипті, Норвегії та Швейцарії.

Умови акції залежать від тарифу. Якщо ви не знаєте назву свого тарифу, наберіть — *100*01*2#

Детальніше тут.


lifecell

Лайфсел продовжив дію акції «ГБ без кордонів» до 30 червня 2023 року. Завдяки цій акції ви можете використовувати тарифні ГБ у роумінгу так само, як в Україні, просто оплативши пакет послуг.

Акція діє в 32-х країнах, серед яких: Австрія, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Північна Македонія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швеція, Швейцарія.

Підключати акцію не потрібно, акція підключається автоматично після оплати пакету послуг за тарифним планом.

Абонентам, що обслуговуються на тарифах з безлімітним інтернетом – зверніть увагу, якщо період дії оплаченого пакету послуг припадає на січень 2023, у застосунку “Мій lifecell” буде відображатися обсяг ГБ, доступний для використання з 01.01.23.

Детальніше тут.


Vodafone Ukraine

В серпні цього року компанія запустила рекламну акції “Доступний роумінг”, який діятиме до завершення воєнного стану.

Для абонентів Передплати послуга доступна для активації за умови підключеного пакета послуг за тарифом. Послугу можна замовити 1 раз на місяць. Після закінчення пакетів послуги «Доступний роумінг» буде діяти базова тарифікація.

Акція діє у 32 країнах, серед яких: Австрія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Греція, Данія, Естонія, Ізраїль, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швейцарія, Швеція.

Одночасно з послугою «Доступний роумінг» можна підключити послугу «ГігаРоумінг», «ГігаРоумінг Max» або «ГігаРоумінг Ultra». Першим пріоритетом буде використовуватися послуга «Доступний роумінг». Також з послугою «Доступний роумінг» можна замовити послугу «Тиждень розмов». Першим пріоритетом буде використовуватися послуга «Тиждень розмов».

Детальніше тут.

Підтримати проект

Будьте в курсі наших новин:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило прийом…

1 день тому

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

1 тиждень тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

1 тиждень тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

2 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

2 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

3 тижні тому