Новини

Ryanair припинив продаж квитків на усі напрямки із Харкова та Херсона

Ірландський лоукостер Ryanair припинив продаж квитків на усі напрямки із Харкова та Херсона на початку лютого. Про це повідомили наші підписники та підтверджує інформація з системи бронювання авіакомпанії.

Українські міста не зникли з системи бронювання Ryanair і на сайті та в мобільному додатку лоукостера надалі доступні 6 напрямків із Харкова (Будапешт, Краків, Мілан, Познань, Вільнюс та Варшава) та 3 напрямки з Херсона (Відень, Краків, Варшава). Однак квитки на ці напрямки недоступні для бронювання.

“Усі наші рейси доступні на сайті. Якщо ви не можете знайти рейс на потрібну вам дату, можливо, ми не літаємо за цим маршрутом або це сезонний рейс. Будь ласка, час від часу перевіряйте веб-сайт, щоб бути в курсі.”, – проінформували нас в авіакомпанії.

Про причини скасування рейсів нам не повідомили, але можемо припустити, що ними стали низький попит та/або загроза вторгнення військ рф на територію України. Також однією з причин може бути ремонт аеропорту Херсона, який досі триває і точної дати відкриття летовища наразі немає.

Сподіваємось, що через деякий час Ryanair відновить продаж квитків із Харкова та Херсона, оскільки схожа ситуація з Херсоном траплялася і раніше. Вже зникав напрямок у Відень, потім продаж квитків поновили, а три тижні тому був анонсований новий напрямок з Херсона у Варшаву.

Водночас позиція Wizz Air більш оптимістична – рейси в Польщу, Німеччину, Угорщину та Кіпр виконуються, а польоти по решті напрямків заплановано відновити в березні цього року. По Запоріжжю ситуація трішки інша – заплановано відновлення двох напрямків у Польщу в березні, в Австрію в липні та в Угорщину в листопаді.

Автор фото – Юра Танчин

Підтримати проект

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер, Viber або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

6 днів тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

6 днів тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

2 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

2 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

2 тижні тому

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

4 тижні тому