Інше

Як вибрати готель для зимового сімейного відпочинку в Єгипті

Зимові сімейні канікули в Єгипті — чудова можливість за доступною ціною потрапити у літо та натішитися пляжним відпочинком. Особливо вигідно летіти до Країни пірамід після періоду новорічно-різдвяних свят. У цей час немає виснажливої спеки, тому на пляжі буде комфортно навіть малюкам. А ще зимові тури до Єгипту — шанс зупинитися в першокласному готелі. Адже у порівнянні з високим сезоном ціни знижуються на 15–20 %. 

Категорія резорту 

Плануючи зимову родинну поїздку до Єгипту, слід відповідально поставитися до вибору готелю, адже від цього залежатиме якість відпочинку. Фахівці радять не економити та зупинятися у чотири- або п’ятизіркових резортах. 

Ще один важливий нюанс — вподобаний готель має бути орієнтованим на сімейний відпочинок. Саме у таких резортах створено максимально комфортні умови і для дорослих, і для маленьких гостей. 

Номер

Більшість єгипетських резортів пропонують комфортні сімейні номери у будівлях бунгального типу. Це переважно дво- або триповерхові споруди. Номери на першому поверсі мають відкриті тераси, що особливо зручно, коли ви їдете відпочивати з малюком. 

Родинам з однією дитиною буде комфортно у стандартному номері. Готелі безплатно надають додаткове спальне місце. Якщо дітей двоє чи більше, то краще забронювати номер вищої категорії, наприклад, Family Room.

Інфраструктура готелю

Дуже важливо, щоб в готелі був дитячий басейн з підігрівом. Море взимку для малюків прохолодне, а купатися їм, набавившись під сонечком на пляжі, стовідсотково захочеться. Також бажано, щоб на території готелю були дитячі майданчики, водні гірки чи навіть власний аквапарк. 

Аквапарк в одному з єгипетських готелів

Переваги резортів, де впроваджено концепцію Sun Family Club

У більшості сімейних резортів є дитячі розважальні клуби. Проте не завжди вони працюють цілий день. Тож оптимальний варіант — вибрати готель, де впроваджено концепцію Sun Family Club. У таких резортах до послуг юних туристів — орієнтовані на дітей різного віку освітньо-розважальні програми, які розпочинаються зранку та тривають до вечора. 

Окрім того, ресторани сімейних готелів, де впроваджено концепцію Sun Family Club, пропонують найменшим гостям спеціально розроблене для них меню. Ідеться про молочні каші, парові котлети, дієтичні супи, овочеві гарніри, пасти тощо. 

Розваги

Звісно, пляжним відпочинком єгипетські канікули не обмежуються, адже на будь-якому курорті можна знайти безліч розваг для всієї родини. Окрім того, кожен сімейний готель пропонує чимало «опцій» для дорослих туристів. До їхніх послуг — тренажерні зали, спа-салони, ресторани а-ля карт тощо. Не забувайте також, що у Єгипті на вас чекає розкішна екскурсійна програма. 

Чудових вам зимових сімейних канікул!

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Роман Б.

Коротка інформація

Останні записи

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

6 днів тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

6 днів тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

2 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

2 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

2 тижні тому

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

4 тижні тому