Новини

Wizz Air скасував усі рейси на рф до 30 жовтня 2022

Угорський лоукостер Wizz Air скасував усі рейси до летовищ країни-агресора або просто на рф до кінця періоду літньої навігації або просто до 30 жовтня 2022 року. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

“Повідомляємо, що Wizz Air постійно стежить за ситуацією, що триває, тому всі рейси до/з Росії будуть скасовані за повним графіком літнього сезону (до 30 жовтня). Рейси знімаються з системи бронювання. Про будь-які подальші зміни будуть повідомлені у відповідний термін.“, – йдеться в повідомлені авіакомпанії.

Таке рішення пов’язане із хвилею невдоволення та хейту розігнаною в наших та закордонних ЗМІ на тему “Wizz Air відновив продаж квитків до рф”. Але насправді це не так, вони не відновлювали продаж квитків. Правда в тому, що Wizz Air не припиняв продаж квитків на рф – вони просто скасували рейси на лютий – травень після нападу рашистів.

Станом на початок березня в системі бронювання Wizz Air були доступні квитки на деякі рейси до рф на літо – осінь і ми про це писали в новині про повний вихід airBaltic з ринку авіаперевезень країни-агресора. От airBaltic за це уклін та величезний респект.

Угорці як угорці, тут немає нічого дивного. Краще подивіться, що робить Air Serbia, ну або зверніть увагу на рейси Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates та інших до рф які зараз здійснюються вже і зараз без будь-яких обмежень. Ну, а в системі бронювання Wizz Air наразі доступно 10 напрямків до маскви, пітєра, казані та Катеринодару!

Автор фото – Юра Танчин

Підтримати проект

Будьте в курсі наших новин:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

УЗ призначила новий потяг Чернівці – Ужгород! Квитки від 289 гривень

Укрзалізниця призначила новий потяг №345/346 Чернівці — Ужгород, який відновить прямий залізничний зв?язок Буковини із…

5 днів тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Відень!

Укрзалізниця розпочала онлайн-продаж квитків на потяги, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:…

2 тижні тому

RegioJet: новий рейс із України до Праги з 27 березня! Квитки від €18.9!

Чеська транспортна компанія RegioJet відкрила продаж квитків на нове залізничне сполучення з України до Чехії…

2 тижні тому

FlixBus відкрив новий автобусний маршрут з Києва – до Дрездена, Франкфурта та аеропорту Штутгарта

FlixBus анонсував нову автобусну лінію зі столиці України до аеропорту Штутгарта у південно-західній частині Німеччині.…

2 тижні тому

УЗ тестує сервіс моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення!

Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення. Тепер для користувачів,…

2 тижні тому

УЗ відкриває онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини!

Укрзалізниця повідомила про відкриття онлайн-продажу квитків на потяги з міст України до Австрії та Угорщини…

3 тижні тому