У нас є ще хороших новин! Сьогодні стало відомо про те, що дві авіакомпанії розпочнуть рейси в Берлін та Рим з Одеси уже у цьому році

  • Ryanair в додаток до анонсованих вчора рейсів з Одеси у Вроцлав, Краків та Катовіце з жовтня почне виконувати рейси також у Берлін! Про це повідомило видання dumskaya.net
  • Згідно інформації українського сайту avianews – італійський лоукостер Ernest Airlines отримав призначення на виконання польотів між Римом та Одесою. Згідно рішення авіаційного уряду Італії (ENAC) – авіакомпанія може виконувати рейси за даним маршрутом двічі на тиждень уже з 19 квітня!

Тарифи та точний розклад обидвох рейсів поки невідомий! Як тільки квитки з’являться у продажі – ми про це повідомимо!Нагадаємо, що раніше українська лоукост-авіакомпанія SkyUp нещодавно анонсувала чотири нові рейси з Одеси: в Барселону, Ріміні, Єреван та Кутаїсі! 

Читайте також  Супер! Новий рейс Ryanair з Києва у Валенсію!

Наразі у Одеському аеропорту триває будівництво нової злітно-посадкової смуги загальної довжиною 2800 м. Станом на листопад 2018 року було збудовано 1150 м. смуги, взимку роботи припинялись, а нещодавно поновились. Також в аеропорту відкрито новий сучасний термінал. Будівництво смуги планують закінчити до закінчення поточного року!

Будівництво ЗПП в Одесі. Фото dumskaya
Будівництво ЗПП в Одесі. Фото dumskaya

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило …