КюрасаоМи знайшли для Вас неймовірно привабливі ціни на пакет “авіваквиток + трансфер + готель 3*” на карибський острів Кюрасао з вильотами з Дюссельдорфу та Амстердаму у травні. 7 днів (5 ночей) на цьому райському острові обійдуться усього в 479 € (Дюссельдорф) та 499 € (Амстердам) з людини.

Доступні дати:

  • Дюссельдорф – Кюрасао: виліт 10 травня
  • Амстердам – Кюрасао:вильоти 10, 11, 12 травня

Проживання:

У пакеті “переліт+готель” доступний лише один вид розміщення: у двомістному номері Curacao Howard Johnson – Americana Hotel & Casino 3*, що знаходитья в столиці острова – Віллемстаді. У вартість включені сніданки, безкоштовний вай-фай та пракінг. Відстань до аеропорту – 15 хввилин на авто. Відстань до океану та пляжів – кілька сот метрів. У вартість пакету включений трансфер в готель та в аеропорт.

Відгуки про готель на Booking.com

Curacao Howard Johnson - внутрішній двір

Curacao Howard Johnson - номери

Переліт:

  • З Дюссельдорфа до Кюрасао переліт здійснюється авіакомпанією AirBerlin. Норми провозу багажу включають 23 кілограми зареєстрованого багажу та 8 кілограм ручної поклажі. Напої та харчування на борту безкоштовні.
  • З Амстердаму до Кюрасао переліт здійснюється авіакомпанією KLM. Норми провозу багажу включають 23 кілограми зареєстрованого багажу та 12 кілограм ручної поклажі. Напої та харчування на борту безкоштовні.
Читайте також  20 турів до 20 000 грн на двох: Єгипет, Туреччина та ОАЕ

Приклади бронювань:

Амстердам - Кюрасао :: Приклад бронювання
Амстердам – Кюрасао :: Приклад бронювання
Дюсельдорф - Кюрасао :: Приклад бронювання
Дюссельдорф – Кюрасао :: Приклад бронювання

Візи:

Острів Кюрасао –  незалежна країна у складі Королівства Нідерланди. Для відвідин острова достатньо діючої багаторазової шенгенської візи. Якщо її немає – візу можна оформити звернувшись до Візового центру Посольства Королівства Нідерландів.

Як забронювати:

Бронювати пакетний тур потрібно на голандській версії туристичного оператора Corendon. Використовуйте функцію “Translate this page – Перекласти цю сторінку” у Вашому браузері, для того щоб забронювати та оплатити тур.

Забронювати подорож на сайті CORENDON

 

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

Black Friday 2022: усі туристичні знижки та акції

Цьогорічна Чорна П’ятниця отримала зовсім інше значення та зміст для громадян Україн…