В’єтнам планує відкрити для туристів курортний острів Фукуок. Це буде перша частина країни, яка прийме туристів, за весь рік.

Відкриття Фукуока поки планують – допрацьовують пілотну програму, правила та умови. Проте основні правила уряд В’єтнаму вже оголосив:

  1. Прийматимуть лише вакцинованих туристів, які отримають останню дозу вакцини принаймні за 14 днів до прибуття і не більш ніж за 12 місяців до дати в’їзду;
  2. Туристи повинні будуть зробити ПЛР-тест через 72 години після в’їзду країну.

Скоріш за все, відвідати Фукуок можна буде з листопада цього року.

Також уряд планує збільшити кількість вакцинованих людей на острові. Зараз щеплення від коронавірусу, принаймні першу дозу, там отримали 35% жителів.

Для відкриття обрали саме Фукуок, перш за все, тому що острів легко ізолювати на випадок погіршення епідеміологічної ситуації.

Фукуок – найбільший острів В’єтнаму. Площа острова становить 593 квадратних метри, а населення – близько 103 тисяч людей. Туристи люблять острів за м’який клімат – тут не буває спеки та перепадів температури повітря та води. Туристичний сезон на острові триває з середини жовтня до березня. Тут зазвичай відпочивають ті, хто любить полежати на пляжі, порибалити, відвідати з екскурсіями безлюдні острови поблизу, плантації з вирощування перлів, нічний рибний ринок або національний парк.

Джерело: Simple Flying

Фото: Destination Mekong

Підтримати проект

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило …