Новий національний перевізник Італії ІТА став частиною глобального авіаційного альянсу SkyTeam. ІТА зайняла місце Alitalia.

Як відомо, авіакомпанію ІТА створили на заміну збанкрутілого перевізника Alitalia. Їй дістанеться парк із 52 літаків, а також держфінансування у розмірі 700 мільйонів євро.

SkyTeam – один з провідних авіаційних альянсів світу. Сюди входять такі великі авіакомпанії як Air France, China Eastern, Delta Air Lines, KLM, Korean Air, Vietnam Airlines та інші.

«Ми вітаємо рішенні ІТА Airways доєднатись до нашого альянсу та забезпечити безперервне обслуговування мільйонів клієнтів, які обрали SkyTeam як провідного альянсу Італії», – відзначив голова альянсу Вальтер Чо.

Читайте також  Із Києва в Геную від €74 у два боки! Прямі рейси взимку та навесні 2020 року!

Наразі вже підтвердили, що учасники програми для пасажирів, які часто подорожують літаком, Alitalia Mille Miglia зможуть накопичувати милі на рейсах інших учасників альянсу SkyTeam.

Джерело: airwaysmag

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило …