Новини

British Airways припиняє польоти в Україну

Національний авіаперевізник Великої Британії, British Airways припиняє польоти в Україну. За даними системи бронювання авіакомпанії останні рейси BA882 та BA883 відбудуться 3 жовтня 2019 року. British Airways – єдина авіакомпанія, що виконує рейси в Україну з аеропорту Лондон-Хітроу.

“Ми з жалем припиняємо рейси до Києва. У нас була довга історія польотів в Україну, якою можна пишатися, але рейс більше не є економічно життєздатним”, – повідомили у British Airways. Також у повідомлення йдеться про те, що “авіакомпанія продовжує прислухатися до побажань клієнтів і регулярно проводить аналіз маршрутів”.

Авіакомпанія веде перемовини з іншими перевізниками, щоб перебронювати квитки пасажирів, що вже були замовлені, з датою вильоту після 3 жовтня. До цієї дати рейси будуть виконуватися згідно розкладу. На момент написання статті British Airways не надала жодних деталей домовленостей щодо перевезення пасажирів, чиї рейси були скасовані.

Як правило, потрібно щонайменше тиждень для переоформлення договорів, які узгоджуються з іншими авіакомпаніями, а пасажирам рекомендується почекати, поки вони не будуть підтверджені. Крім того, пасажири, чиї рейси були скасовані, мають право на повне повернення коштів. Пасажири повинні перевірити статус свого бронювання на сайті ba.com і зв’язатися з авіакомпанією або з турагентом.

Окрім British Airways, рейси з Києва в Лондон виконують авіакомпанії МАУ в аеропорт Гатвік, Ryanair – в Станстед, Wizz Air – в Лутон.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Віталій Трубников

Останні записи

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило прийом…

1 тиждень тому

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

2 тижні тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

2 тижні тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

3 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

3 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

4 тижні тому