Новини

Київ увійшов у 10-ку міст світу з найгарнішими краєвидами

Київ увійшов до десятки міст із найкрасивішими краєвидами. Рейтинг складали читачі видання ?The Guardian. Столиця України опинилась поряд із Нью-Йорком, Вероною, Більбао та Кейптауном та іншими найгарнішими містами світу.

“Церква святого Андрія, пофарбована в пастельні кольори, знаходиться на вершині крутого пагорбу, у центрі історичного району Києва Подолу, і є прикладом прекрасної архітектури бароко. Проте дійсно відрізняє це місце від багатьох інших оглядовий майданчик, куди можна зайти всього за 60 пенсів, і побачити фантастичну панораму міста на всі 360 градусів. Ви можете спершу розглядати старі будинки, бані церков, мощений Андріївський узвіз, а потім повернути обличчя в бік річки та нового міста”, – пише читачка видання Шарлотта.

Очолює рейтинг індійське місто Джайпур. Читачі відзначили старий форт Nahargarh, що нависає над “рожевим містом”. Неймовірний вид на все місто відкривається, якщо піднятись на оглядовий майданчик форту. Туристам радять взяти пиво у тамтешньому ресторані Падао та подивитись, як будівлі Джайпуру стають рожевими під час заходу сонця.

Історичну частину Гавани можна побачити, піднявшись на найвищу будівлю – Edificio G?mez Vila. За 2 песо можна вийти а терасу та побачити все місто на 360 градусів.

Історичне серце Верони відкривається, якщо піднятись до замку San Pietro. Тераси передньої частини замку відкривають вид на середньовічне місто – вежі, палаци, занурені в петлю річки Адидже. Романтики відзначать садові тераси, на яких можна насолодитись вечерею під час заходу сонця.

Магічним видовищем, за словами читачів The Guardian, є норвезьке місто Берген вночі. Найкращі види відкриваються на верхній станції фунікулера Флойбанен. Вогні міста, кораблі навколо гавані виблискують, місто стає ніби прозорим, особливо в холодну та ясну пору року.

У списку міст з найгарнішими краєвидами опинився також Кейптаун у Південній Африці. Найчастіше туристи відзначають види з вершини Столової гори. Але мало хто знає, що ще гарніше споглядати місто зі скелі Лайонс-Хед. Ця задача для тих, хто любить екстрім, адже підійматись на гору доведеться близько двох годин. Проте емоції, які ви отримуєте після підйому, варті зусиль.

В іспанському Більбао радять покататись фунікулером Mount Artxanda. Це займає всього 3,5 хвилини, проте незліченні мости, стадіон Сан-Мамес, музеї, будинки, які ви побачите завдяки такій поїздці подарують купу приємних емоцій.

Неймовірний вид на чилійське місто Вальпасаріо відкривається з готелю Fauna. Це сучасний готель, який знаходиться на схилах поблизу найвизначніших місць Вальпо. З нього відкривається чудовий вид на 42 пагорби міста, бухту.

У Нью-Йорку відзначили терасу в Галереї Американського Мистецтва у районі Meatpacking. А у В’єтнамі радять обов’язково відвідати “скляне небо” хмарочосу Lotte Cente міста Ханой.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Зеленчук Інна

Останні записи

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило прийом…

2 тижні тому

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

3 тижні тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

3 тижні тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

4 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

4 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

1 місяць тому