Найбільший лоукостер Європи, авіакомпанія Ryanair, 12 липня обслужила у Борисполі 500-тисячного пасажира. Ювілейним пасажиром, а точніше, пасажиркою стала Агнешка Недзвіч, що прилетіла рейсом з Варшави на вікенд до Києва. На пероні Міжнародного аеропорту Бориспіль її урочисто зустріли та вручили подарунки від авіакомпанії та від головної повітряної гавані України. Щоб обслужити 500 тисяч пасажирів у Борисполі, авіакомпанії знадобилося лише 10 місяців з моменту початку здійснення польотів у вересні 2018 року.

66697688 10220351369280439 5775836680669888512 o
Зустріч 500-тисячного пасажира Ryanair в Борисполі. © Ryanair

«В Україні Ryanair розвивається дуже швидкими темпами. Ми думаємо про відкриття напрямків з усіх великих міст України. З зими будуть два нові маршрути з Харкова, п’ять нових з Одеси. Наприкінці жовтня ми запустимо сім нових маршрутів з Києва. Зараз з Києва існує 17 напрямків, але з зими їх кількість збільшиться до 24-х”, – зазначила  менеджер Ryanair з міжнародних комунікацій Ольга Павлонка. Водночас, відповідаючи на запитання про можливе відкриття представництва в Україні, Павлонка заявила, що це неможливо. «Оскільки Ryanair є лоукостом, в Дубліні існує лише один офіс, з якого здійснюються операції по всьому світу. Тому неможливо. Це неможливо без збільшення вартості квитків», – пояснила вона.

Читайте також  Ryanair відкриває 15 нових рейсів з Будапешта!

“З цього року вже чотири українські летовища є членами родини Раянів. І це тільки початок. Це була важка боротьба, на межі сил, але результат того вартує. Тепер літати може кожен, багатий і бідний. Змінювати себе і Україну, відкривати Україну для світу і робити її Європою.”, – написав на своїй ФБ-сторінці міністр інфраструктури України Володимир Омелян. “Протягом літнього сезону 2019 року також заплановане розширення мережі польотів до Афін, Пафосу, Дубліну, Манчестеру та Софії, що дозволить авіакомпанії обслуговувати більше одного мільйона пасажирів в «Борисполі».”

Де купувати квитки Ryanair:

Авіаквитки сайті Ryanair або в мобільному додатку. Для пошуку найвигідніших дат та тарифів рекомендуємо використовувати сервіс Fare Fineder, а також сайт Kiwi.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у …