Новини

Emirates виконає авіарейс виключно для вакцинованих пасажирів

Авіакомпанія Emirates виконає оглядовий рейс над ОАЕ, скористатись яким зможуть тільки вакциновані пасажири. Екіпаж літака також буде вакцинованим. Про це повідомляють на сайті авіакомпанії.

10 квітня спеціальний рейс EK2021 вилетить з Міжнародного аеропорту Дубай, щоб здійснити круїз над Об’єднаними Арабськими Еміратами та повернутись назад в Дубай.

Політ виконають на найновішому літаку Emirates Airbus A380, який оснащений абсолютно новими сидіннями Premium Economy та оновленими інтер’єрами в усіх класах салонів.

Пасажири рейсу зможуть скористатися всіма послугами та зручностями міжнародного аеропорту Дубая перед посадкою, а також випробувати новітні наземні технології, що дозволяють безперешкодно та швидко долати аеропорт. Нагадаємо, що Emirates нещодавно впровадила новітню біометричну та безконтактну технологію в місцях реєстрації та посадки в аеропорту Дубая.

Квитки на рейс EK2021 будуть доступні громадянам ОАЕ та резидентам, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19. Квитки можна придбати в контактному центрі Emirates, офісах продажів Emirates в ОАЕ, а також у місцевих турагентів. Вартість квитків становить 1000 дирхамів ($272) за особу в економ-класі та 2000 дирхамів ($544) в бізнес-класі.

“Одноразовий рейс EK2021 – це унікальна подія, яка не лише відзначає успіх програми вакцинації ОАЕ на сьогоднішній день, але також підкреслює прогрес Emirates у вакцинації персоналу, зокрема пілотів та екіпажу. Авіація була і залишається незамінною силою, що з’єднує людей та міста, сприяючи важливим торговим потокам та пасажирським подорожам, які приносять економічне процвітання та радість мільйонам людей.”, – пишуть на сайті авіакомпанії.

ОАЕ є однією з провідних країн у світі щодо щеплень для громадян і мешканців, яких безкоштовно вакцинує чотирма вакцинами на вибір. На сьогоднішній день в ОАЕ проведено понад 8 мільйонів вакцинацій, а це більше половини населення ОАЕ.

Група “Емірейтс” підтримала національну програму вакцинації. На сьогоднішній день понад 35 000 співробітників Emirates отримали вакцину проти COVID-19, причому понад 85% пілотів та екіпажу авіакомпанії вже отримали дві дози вакцини.

Підтримати проект

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи ТвіттерViber або читайте наш канал у Telegram!

Олекса

Останні записи

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило прийом…

15 години тому

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

7 днів тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

7 днів тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

2 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

2 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

2 тижні тому