Новини

Від 15 до 30 гривень за поїздку: у Києві почав курсувати Uber Shuttle

В Києві вже працює Uber Shuttle. Поки що лише за двома тестовими маршрутами: Виноградар – Шевченківський район (проспект Правди, 100- площа Перемоги); Дарниця-Либідська (вул.Каунаська, 10 – станція метро “Либідська”). Ціна поїздки коливатиметься від 15 до 30 грн., – передає Центр транспортних стратегій.

Як ми повідомляли, сервіс Uber Shuttle дозволяє бронювати місця в комфортному мікроавтобусі та ділити ціну за поїздку з іншими пасажирами. Метою такого нововведення від Uber було надати користувачам можливість дешево і швидко діставатись до точки призначення.

На маршрутах використовуватимуться мікроавтобуси Mercedes Benz. Вони розраховані на 18 місць та обладнані пасками безпеки.

Забронювати поїздку можна буде за допомогою мобільного додатку Uber. Відтепер, коли ви починаєте пошук таксі через додаток, вам автоматично запропонують скористуватись у тому числі і Uber Shuttle. Також додаток вкаже інформацію про те, через який час та з якої зупинки можна буде сісти в мікроавтобус.

Перші два тестових маршрути доступні з 14 травня. Ціна поїздки залежить від відстані, яку треба проїхати, але є на 75% дешевшою за аналогічну поїздку на таксі. Оплачувати послугу можна буде, як і раніше, двома способами: карткою через додаток або готівкою.

“Передбачена система оплати не за кілометраж, а залежно від відстані. Це буде кілька рівнів цін – від 15 до 30 грн. Тобто, найкоротший маршрут коштуватиме 15 грн., найдовший – 30 грн. Перелік цін з’явиться на сайті Uber”, – пояснив голова з розвитку Uber в Центральній та Східній Європі Георгій Соколянський.

За його словами, Київ обрали як пілотне місто для відпрацювання сервісу та запуску його в інших містах Європи.

Мер Києва Володимир Кличко зазначає, що до кінця серпня у столиці курсуватиме 50 брендованих шатлів Uber з 7:00 до 21:00 кожні 15 хвилин.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Зеленчук Інна

Останні записи

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило прийом…

2 тижні тому

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

3 тижні тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

3 тижні тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

4 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

4 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

1 місяць тому