Улюбленець багатьох мандрівників, онлайн-сервіс гостинності CouchSurfing, у зв’язку із коронавіурусною кризою, вводить обов’язкову абонентську плату. Про це повідомляється на офіційному блозі сервісу.

Глобальна пандемія COVID-19 сильно вплинула на туристичну галузь, і зважаючи на економічний спад команда Couchsurfing вирішила звернутись до своєї команди та попросити негайної допомоги, зокрема у вигляді внесків (абонентської плати). Отож, з 14 травня місячне користування додатком та сайтом CouchSurfing коштуватиме $2.39, річний абонемент обійдеться від $14.29.

Для того, щоб вийти з кризи керівництво сервісу пішло на скорочення чисельності працівників, зменшення заробітної плати, відмови від фізичних офісів та перехід на 100% віддалену роботу. Також подано заявку на допомогу від уряду США у зв’язку з COVID-19. Проте, цього недостатньо, і без внесків громади, Каучсерфінг скоро не зможе виконувати свої фінансові зобов’язання.

Читайте також  МАУ представила оптимізовану програму польотів до 14 вересня

Внески учасників будуть використані для підтримки Couchsurfing під час та після кризи COVID-19, та дозволить не тільки зберегти велике комюніті, а й покращити веб-сайт та додаток, відмовитись від реклами на сайті, зняти ліміти по повідомленням та запитам, знизити вартість Верфифікації, а також зберегти комюніті в країнах, що розвиваються або з обмеженим доступом до нормальних банківських послуг, тощо.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Завантажити більше пов\\\'язаних статтей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зверніть увагу

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило …