Інше

Що таке гарячі тури?

У сезон відпусток найбільшого зацікавлення викликають гарячі тури. Гарячі тури – це спеціальні пропозиції, які відрізняються від звичайних за двома критеріями: дешевшою ціною та близькою датою вильоту (переважно протягом декількох днів).

Причинами появи таких турів можуть бути: у літаку достатньо вільних місць, унаслідок чого рейс не укомплектовано; незаповнений номерний фонд готелю; туроператор не реалізував заздалегідь створенні тури.
Гарячі тури мають свої переваги. Перший і найбільший плюс – це можливість отримати гарний відпочинок за привабливою ціною. Піймати гарячий тур – це можливість відпочити у п’ятизірковому готелі за ціною тризіркового.
Наявність постійних пропозицій на популярні напрямки:

  • Туреччина – завдяки безвізовому режиму можна придбати вигідну пропозицію в останній момент, зібрати валізи і вирушити у подорож; Великий вибір гарячих турів до Туреччини – https://aventour.ua/turciya/.
  • Єгипет – пустелі, стародавні піраміди, вулиці Каїру ваблять своїм колоритом, а Червоне море подарує насолоду від плавання та дайвінгу. Великий вибір гарячих турів до Єгипту  https://aventour.ua/egipet/.
  • Туніс – безтурботний відпочинок на пляжі, сповнений спокоєм, розслаблюючі процедури таласотерапії, а мальовничі пейзажі нікого не залишать байдужими так само, як і найбільша піщана пустеля світу – Сахара;
  • ОАЕ – чудово підходить для сімейного відпочинку, пропонує безліч розваг (яхтинг, сафарі, екстремальні стрибки з парашутом, різні екскурсії, наприклад, можливість відвідати найвищий хмарочос світу – Бурдж Халіфа);
  • Болгарія – піщані пляжі, можливість насолодитися красою гір, відвідати SPA-курорти, плантації троянд та соняшників.

Окрім того, іноді гарячі тури пропонуються до Іспанії, Італії, Чехії, Албанії, Чорногорії, Кіпру, Греції, Грузії.

Противники вказують на недостатню комфортність чартерних рейсів, обмежений вибір готелів та неможливість спланувати відпочинок заздалегідь.

Однак гарячі тури не втрачають свою популярність, особливо з наближенням пляжного сезону.

На думку туристів мережі туристичних агенцій АВЕНТУР, гарячі тури підходять для тих, у кого немає достатньо часу для планування своєї подорожі заздалегідь. Якщо Вам вдалось спіймати гарячий тур, треба діяти тут і зараз, бо тур тому й гарячий, що він зненацька з’являється і його одразу бронюють.

Проте якщо у Вас (наприклад, через роботу) немає змоги спонтанно зібратися і полетіти на відпочинок, туристи туристичного агентства АВЕНТУР рекомендують звернути увагу на раннє бронювання. Тури за раннім бронюванням можуть коштувати так само, як і гарячі тури, тільки вони сплановані заздалегідь з урахуванням усіх Ваших побажань. До того ж завдяки ранньому бронюванню Ви зможете зберегти власні кошти, не економлячи на якості обслуговування.
Подорожуй разом з мережею туристичних агенцій АВЕНТУР.

Будьте в курсі усіх акцій та розпродажів:

Підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук чи Instagram або отримуйте сповіщення про акції використовуючи Твіттер або читайте наш канал у Telegram!

Роман Б.

Коротка інформація

Останні записи

МЗС України тимчасово припинило надання консульських послуг для чоловіків призовного віку

Міністерство закордонних справ ( МЗС України ) з 23 квітня цього року тимчасово припинило прийом…

2 тижні тому

Neobus: новий експрес Ряшів – Варшава з 26 квітня!

Польський автобусний перевізник анонсував новий експрес з прикордонного Ряшева (Жешува) у Варшаву з 26 квітня.…

3 тижні тому

Leo Express: знижка 50% на другий квиток! З України від €6.5!

Чеська транспортна компанія Leo Express, яка нещодавно анонсувала рейси зі Львова в Прагу через Остраву,…

3 тижні тому

УЗ: моніторинг квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку

Укрзалізниця впровадила можливість моніторингу квитків з можливістю автовикупу у мобільному додатку всіх користувачів! Нагадаємо, що…

3 тижні тому

Leo Express відновлює рейси Львів – Острава – Прага з 1 червня!

З 1 червня чеська транспортна компанія Leo Express відновить рейси із Прага - Острава -…

4 тижні тому

УЗ відкрила онлайн-продаж квитків із Києва у Будапешт

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в мобільному застосунку на потяг з України до Угорщини, а саме…

4 тижні тому